Ecoline Knubbisar 3-pack

Letar du efter en ny bil? Då har du kommit rätt! Våra leksaksfordon Ecoline Knubbisar är det självklara valet när det kommer till komfort och design.

Artikelnr: 20-1149LL
Inkl. moms:
149,00 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Letar du efter en ny bil? Då har du kommit rätt! Våra leksaksfordon Ecoline Knubbisar är det självklara valet när det kommer till komfort och design. Och miljötänk förstås! Materialet är såklart förnybart och återvinningsbart och lovar många års hållbar körning. Och bränslet är det miljövänligaste på marknaden – högoktanig lek blandat med massor av fantasi!

  Detta är ett 3-pack av slumpvis blandade leksaksfordon i olika färger. Slumpen avgör vilken färgar och modeller som du får.

  Den här produkten är med i vår Ecoline-serie. Det betyder att leksaken är tillverkad av naturligt, förnybart material, i det här fallet sockerrör som minskar koldioxidutsläpp och i längden också det avtryck vi lämnar på miljön. Faktum är att sockerrör binder mer koldioxid under växtperioden än vad själva produktionen av råmaterialet skapar. Resultatet är leksaker som är hållbara, gift- och oljefria och dessutom 100% återvinningsbara.

  Alla våra leksaker är svenskdesignade och 100% diskmaskinsvänliga.  

 • Specifikation
  Storlek, Cm 10
  Material Bio baserad LDPE av sockrör
  Förpackning, Cm 37,5x30,5x14
  Antal i förpackning 30
  EAN Nr 7317672011498
  Ytterkartong, Cm 62x37,5x31
  Ytterkartong Vol. m³ 0.08
  Ytterkartong, Kg 12
  Antal i ytterkartong 120
 • Fråga om produkt