Ecoline Laddningsstation

Viking Ecocity Laddningstation är ett lekset som bara väntar på att bli lekt med! När leken är färdig så är det bara att packa ihop vägbitarna efter sig och ställa tillbaka lådan i hyllan.

Artikelnr: 20-45540LL
Inkl. moms:
379,00 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Viking Ecocity Laddningstation är ett lekset som bara väntar på att bli lekt med! När leken är färdig så är det bara att packa ihop vägbitarna efter sig och ställa tillbaka lådan i hyllan. Även perfekt för att ta med på resor. Leksaken nominerades till Årets hållbara leksak 2022 av branschorganisationen Lek & Baby. I leksetet ingår 12 vägbitar, 2 ramper, 2 bommar, 1 bil, 1 helikopter och 3 skyltar. 

  Den här produkten är med i vår Ecoline-serie. Det betyder att leksaken är tillverkad av naturligt, förnybart material, i det här fallet sockerrör som minskar koldioxidutsläpp och i längden också det avtryck vi lämnar på miljön. Faktum är att sockerrör binder mer koldioxid under växtperioden än vad själva produktionen av råmaterialet skapar. Resultatet är leksaker som är hållbara, gift- och oljefria och dessutom 100% återvinningsbara.

  Alla våra leksaker är svenskdesignade och 100% diskmaskinsvänliga.  

 • Specifikation
  Storlek, Cm
  Material Bio baserad LDPE av sockrör
  Förpackning, Cm
  Antal i förpackning
  EAN Nr 7317670455409
  Ytterkartong, Cm
  Ytterkartong Vol. m³
  Ytterkartong, Kg
  Antal i ytterkartong
 • Fråga om produkt