Ecoline Sköldpadda

Ditt barn kommer fullständigt älska vår nya ljuvliga dragleksak Ecoline Sköldpadda som följer barnet överallt! Under promenaden med sköldpaddan utvecklar barnet sin motorik och koordinationsförmåga samtidigt som balansen tränas.

Artikelnr: 20-81330LL
Inkl. moms:
209,00 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Ditt barn kommer fullständigt älska vår nya ljuvliga dragleksak Ecoline Sköldpadda som följer barnet överallt! Under promenaden med sköldpaddan utvecklar barnet sin motorik och koordinationsförmåga samtidigt som balansen tränas. Långsam? Nej då! Sköldpaddan är lika snabb som barnet som drar honom. Han kan vara hur snabb som helst! Och hans huvud guppar glatt upp och ner i takt med att han rör sig. Sköldpaddan mäter 25 cm och är också en härlig inredningsdetalj i barnets rum med sina underbara dova pastellfärger.

  Den här produkten är med i vår Ecoline-serie. Det betyder att leksaken är tillverkad av naturligt, förnybart material, i det här fallet sockerrör som minskar koldioxidutsläpp och i längden också det avtryck vi lämnar på miljön. Faktum är att sockerrör binder mer koldioxid under växtperioden än vad själva produktionen av råmaterialet skapar. Resultatet är leksaker som är hållbara, gift- och oljefria och dessutom 100% återvinningsbara.

  Alla våra leksaker är svenskdesignade och 100% diskmaskinsvänliga.  

 • Specifikation
  Material Bio baserad LDPE av sockrör
  EAN Nr 7317670813308
 • Fråga om produkt