MÅNADENS LEKSAK: PEDAGOGISKA LEKSAKER!

 

Augusti månad är här och snart är det dags att återgå till vardag och rutiner igen. Höstterminen väntar runt hörnet och lusten att utveckla nya kunskaper brukar vara stor vid den här tiden. Viking Toys har ett antal pedagogiska leksaker i sortimentet som uppmuntrar barnet att lära genom lek. Vi vill nu presentera några av dem:

Har du introducerat ditt barn för klockan än? Vår Viking Toys-klocka hjälper ditt barn att förstå den numeriska ordningen. Varje nummer kan tas bort och de har alla olika former så det blir lätt för barnet att placera det rätt. Vår klocka är gjord av flexibel mjuk plast och det finns inga vassa kanter – som alltid, säkerheten först.

Så länge det finns grodor finns det hopp! Det klassiska grodspelet är ett roligt sällskapsspel för hela familjen där även de minsta kan vara med. Så finslipa din fingertoppskänsla och häng med på en fartfylld upptäcktsfärd med våra färgglada grodor. Kanske är det du som blir först med att samla alla dina grodor i hinken! Spelet inkluderar 16 grodor.

Maten är klar! Se vilka läckerheter! Allt är förstås smakfullt upplagt på vår ekovänliga Ecoline-servis. Den är lika perfekt för picknicken som för middagsbjudningar av det lite lekfullare slaget. Hållbar lekglädje och matglädje i ett! I setet ingår 4 av vardera: tallrikar, skålar, glas, skedar, knivar och gafflar.

En leksak från oss handlar inte bara om att leka och ha roligt. Vi vill också att leken ska vara meningsfull. Vår Ecoline Återvinningsbil är inte bara en rolig och hållbar leksak, den lär också barnet att källsortera flaskor, matrester och kartonger. Och att återvinna vårt skräp har vi alla mycket att vinna på. Lekande lätt!

 

Ecoline Servis
Ecoline Servis

Ecoline Servis

Art. nr: 20-81404LL
349,00 kr
st
Viking Toys Klocka
Viking Toys Klocka

Viking Toys Klocka

Art. nr: 81108LL
249,00 kr
st
Grodspel med 16 grodor
Grodspel med 16 grodor

Grodspel med 16 grodor

Art. nr: 1101LL
89,00 kr
st
Ecoline Återvinningsbil
Ecoline Återvinningsbil

Ecoline Återvinningsbil

Art. nr: 20-81280LL
339,00 kr
st