MÅNADENS LEKSAK: ECOLINE ÅTERVINNINGSBIL

 

 

En leksak kan handla om så mycket mer än bara att leka och roligt. På Viking Toys strävar vi även efter att leken ska vara meningsfull. Vår Ecoline Återvinningsbil är inte bara en rolig och hållbar leksak, den lär även barnen att källsortera glas, matrester och pappersförpackningar. Klossarna har olika färger, former och symboler som barnen sedan ska placera i rätt hål på bilens flak – en lek som brukar vara väldigt uppskattad i yngre åldrar. Och att återvinna vårt avfall har vi alla mycket att vinna på. Lekande lätt!

Leksaken ingår i vår Ecoline-serie. Detta innebär att den är tillverkad av naturligt och förnybart material, i det här fallet sockerrör, som minskar koldioxidutsläpp och i längden också det avtryck vi lämnar på miljön. Faktum är att sockerrör binder mer koldioxid under växtperioden än vad själva produktionen av råmaterialet orsakar. Resultatet är leksaker som är hållbara, gift- och oljefria, 100% återvinningsbara i kombination med vår tidlösa och hållbara design. Leksakerna i vår Ecoline-serie har utöver de mjuka, runda former även milda pastellfärger och är helt ljuvliga, om du frågar oss!

Ecoline Återvinningsbil är, liksom alla våra leksaker, svenskdesignad och 100% diskmaskinsäker. Du hittar den i vår webbutik för 289 kr.

 

Ecoline Återvinningsbil
Ecoline Återvinningsbil

Ecoline Återvinningsbil

Art. nr: 20-81280LL
339,00 kr
st