MÅNADENS LEKSAK: HEARTS

 

”Vår gemensamma framtid”. Vi vet att våra barn, och deras framtida barn, inte skulle vilja att deras lek är grunden till en sämre värld. Vi jobbar därför konstant för att utveckla vår produktion av leksaker, från början till slut, för att nå en så god och rättvisa som det bara går.

Under de senaste åren har vi på Viking Toys arbetat med att ta fram leksaker av sockerrör, som ett led i vår strävan efter att bli mer hållbara och miljövänliga. Idag står dessa leksaker för drygt 30% av vår försäljning och detta är en siffra som stiger för varje år. Vi har nu utökat vårt sortiment av leksaker tillverkade av sockerrör och sist ut är kollektionen Hearts.

Dessa produktnyheter är gjorda av 98% plast från sockerrör och 2% träflisor från gummiträdspill. Leksakerna har mjuka former och dova pastellfärger – de är helt ljuvliga om du frågar oss! Precis som alla leksaker i vårt sortiment håller de att lekas med i generationer och låter barnens lek vara i fokus. De är dessutom 100% diskmaskinsäkra, vilket gör att de kan få följa med in efter lekstunden i sandlådan.

Upptäck alla våra Hearts-leksaker här. Vilken tror du blir ditt barns favorit?

Hearts Bilar
Hearts Bilar

Hearts Bilar

Art. nr: 20-9093LL
99,00 kr
st
Hearts Flygplan
Hearts Flygplan

Hearts Flygplan

Art. nr: 20-9018-1LL
99,00 kr
st
Hearts Lastbil
Hearts Lastbil

Hearts Lastbil

Art. nr: 20-9010LL
119,00 kr
st
Hearts Stor Brandbil
Hearts Stor Brandbil

Hearts Stor Brandbil

Art. nr: 20-9111LL
189,00 kr
st