MÅNADENS LEKSAK: CUTE RIDER

 

Våra populära Cute Riders är de perfekta reskompisarna för små barn som vill utforska sin omgivning. De har mjuka och ljudlösa hjul, greppvänliga öron och vill ta barnen med på massor av spännande äventyr på sin rygg.

Cute Ridern finns i flera olika djurliknande modeller; leopard, katt, panda, hund och kanin. Åkleksakerna är både söta och roliga, samtidigt som de är lätta för små barn att hantera. De har dessutom fullt svängbara hjul (360°) och förvaring under sitsen där små skatter eller hemligheter kan gömmas. De är framtagna för att barnen ska hitta rörelseglädje och för att de på ett enkelt och lekfullt sätt ska öva upp sin balans och lära sig att koordinera sina rörelser. Rekommenderas att användas inomhus och till barn mellan 1-5 år (maxvikt 40 kg).

Våra Cute Riders sätter barnen i rörelse och kommer att vara en omtyckt kompis under många år! När åkturen är över kan de söta djuren både matas och tas hand om. Fantasilek när den är som bäst. Cute Ridern är dessutom en väldigt fin inredningsdetalj i barnets rum.  

Du hittar alla våra Cute Riders i webbutiken

Cute Rider Leopard
Cute Rider Leopard

Cute Rider Leopard

Art. nr: 81971LL
729,00 kr
Cute Rider Panda
Cute Rider Panda

Cute Rider Panda

Art. nr: 81973LL
729,00 kr
st
Cute Rider Kanin
Cute Rider Kanin

Cute Rider Kanin

Art. nr: 81975LL
729,00 kr
st