MÅNADENS LEKSAK: ECOLINE SERVIS & KAFFESET

 

Månadens leksak i april är våra fina Ecoline-serviser i dova pastellfärger. De är tillverkade av miljövänlig och förnybar plast från sockerrör. Denna plast har mindre klimatpåverkan än traditionell plast framställd från olja – bra för både barnen och vår planet.

Ecoline Servis består av hela 24 delar; 4 tallrikar, 4 skålar, 4 glas, 4 skedar, 4 knivar och 4 gafflar. Servisen passar lika bra på picknicken som till middagsbjudningar av det lite lekfullare slaget. I Ecoline Kaffeset ingår 13 delar; 4 koppar med assietter, 4 skedar och 1 kanna med lock. Med detta lekfulla set kan barnet bjuda gosedjuren på kafferep eller bästisen på fika. Nu gäller det bara att bestämma sig för vilka läckerheter som ska dukas upp och bjudas på, bara fantasin sätter gränser. När det blivit dags att duka av kan det vara bra att känna till att serviserna är 100% diskmaskinsäkra.

Nu när vårblommorna börjat titta upp och fågelsången hörs allt tydligare och längre in på kvällarna – packa ner en filt, sådant som ni gillar att kalasa på och någon av våra serviser, ge er ut i naturen och njut!

Ecoline Servis
Ecoline Servis

Ecoline Servis

Art. nr: 20-81404LL
349,00 kr
st
Ecoline Kaffeset
Ecoline Kaffeset

Ecoline Kaffeset

Art. nr: 20-81405LL
299,00 kr
st