PEDAGOGISKA LEKSAKER

Söker du efter pedagogiska leksaker till barn i åldern 1 till 5 år som stimulerar deras utveckling är våra leksaker det du letar efter.

Våra leksaker gör lärandet lekande lätt.  Våra produkter är mer än bara en leksak, de är värdefulla verktyg i inlärningsprocessen eftersom barn lär sig genom lek. I vårt sortiment hittar du ett brett sortiment av pedagogiska leksaker för barn i åldern 1 till 5 år. Leksaker som har en positiv inverkan på barns utveckling.

Karakteristisk leksaksdesign

Viking Toys uppmuntrar till fri lek som inbjuder till samspel och sätter barnens fantasi i första rum. Därför har våra pedagogiska leksaker inga batterier och motorer eller förprogrammerade regler som styr barnens lek. Våra leksaker med enkel tidlös design inspirerar barn att leka och utforska sin värld på deras eget vis. Med sina oemotståndligt klara färger stimulerar leksakerna barnen till att använda och utveckla sin fantasi. Vår karakteristiska leksaksdesign med runda former är perfekt för barnens små händer och utvecklar bra motoriska färdigheter och fingerfärdighet.

Utvecklar barns fantasi

Att leka med våra pedagogiska leksaker i olika former och modeller bidrar till barnets kognitiva utveckling och stärker barnets förmåga att sortera, räkna och känna igen och skilja på olika former. Våra olika leksaker stimulerar barnen att använda och utveckla sin fantasi. Våra leksaker är perfekta för rollspel och på så sätt utvecklar barnet sin sociala förmåga i samspel med föräldrar och kompisar.  Samtidigt som de även utvecklar språket och sina färdigheter i att berätta en historia som för leken vidare.

Leksaker lämpade på förskolan

På förskolan är miljön anpassad med barnet i centrum och att miljön är helt ofarlig för barnen. Våra leksaker är framtagna för att vara helt ofarliga för barnen och passar perfekt in i förskolemiljön då de är slitstarka, giftfria och tål diskmaskinstvätt samtidigt som de kan användas både inomhus och utomhus. I en utbildningsmiljö är tystnad vanligtvis en bristvara. Därför har vi gjort våra leksaker så tysta det bara går. Mjukgummihjulen med välutvecklade axlar på våra bilar gör att de rullar tyst och ger upphov till ljudlös lek. Våra pedagogiska leksaker gör tidigt lärandet roligt och enkelt.