Re:line Ankbåtar

Klara, färdiga, plaska! Våra lekfulla båtar i form av ankor har den perfekta formen för små händer och kommer göra varje badstund till ett spännande äventyr.

Artikelnr: 30-81091LL
Inkl. moms:
79,00 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Klara, färdiga, plaska! Våra lekfulla båtar i form av ankor har den perfekta formen för små händer och kommer göra varje badstund till ett spännande äventyr. Leksaksbåtarna mäter 12 cm och kommer i 4-pack. Den enkla designen låter barnen använda sin fantasi samtidigt som de utvecklar sin finmotorik.

  Den här leksaken ingår i vår Re:line-serie, vilket betyder att den är tillverkad av 100% återvunnen plast. På detta sätt förhindrar vi att plastavfall hamnar på soptippar eller i våra hav. Leksakerna har samma höga standard och kvalitet som alla våra andra leksakskollektioner och är dessutom helt återvinningsbara.

  Resan för hållbar och etisk produktion är en resa vi alla behöver göra. Det är en gruppinsats! Vi vet att det tar tid men vi vet också att alla kan göra sin del. Re:line är resultatet av fortsatt lärande och hårt arbete. Detta är bara början!

  Alla våra leksaker är svenskdesignade och 100% diskmaskinsvänliga.

 • Specifikation
  Storlek, Cm 12
  Material Återvunnen plast
  Antal i förpackning 4
  EAN Nr 7317673810915
 • Fråga om produkt