Publicerad Lämna en kommentar

Att vara leksakstillverkare

LEKSAKSTILLVERKARE

Viking Toys är ett leksaksföretag och leksakstillverkare som har tillverkat leksaker sedan 1974.

Tidlös, svensk design, tilltalande ljusa färger och mjuka material och former har gjort Viking Toys produkter populära hos barn och vuxna över hela världen. Något som föräldrar uppskattar med våra leksaker är att de är mycket hållbara och tål både tuff lek i ur och skur. Liksom de tysta hjulen på våra bilar som är snälla mot allas öron. Axlarna på bilarna är tillverkat av rostfritt stål som gör att de tål fuktiga förhållanden och hård lek. De runda kanterna och det mjuka materialet gör att barnen inte gör sig illa på leksakerna. Kanske lekte även du med våra leksaker som barn?

Svensk leksaksproducent

Viking Toys har specialiserat sig på design och tillverkning av säkra leksaker av hög kvalitet för barn i åldrarna 1 till 5 år. Från tidigt 70-tal när den första leksaksbilen lämnade vår fabrik fram till idag har vårt uppdrag varit att skapa säkra och hållbara leksaker av högsta kvalitet som berikar barnens lek. Fabriken som tillverkar våra leksaker är både certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. För att säkerställa att våra leksaker är säkra och av högsta möjliga kvalité så gör vi regelbundet omfattande tester. Som leksaksproducent strävar vi efter att vara det bästa valet för barn, för föräldrar och lärare, och för planeten!

Höga krav på våra leksaker

Vi ställer höga krav på våra leksaker. De ska vara säkra, tåliga och fina år ut och år in. För att säkerställa detta har vi skapat en egen filosofi som vi valt att kalla Fem S: Denna filosofi innebär att varje ny leksak ska vara Safe (säkra leksaker)Soft (mjuka leksaker)Strong (tåliga leksaker)Simple (enkla leksaker) och Silent (tysta leksaker)… och självklart diskmaskinssäker! Men vi utformar också våra leksaker så de har stort lekvärde och stimulerar till fri lek och gör det roligt att lära utan att krångliga instruktioner och vuxnas regelverk. Vi vill att våra leksaker ska inspirera unga barn att använda och utveckla sin fantasi, samt aldrig sluta leka då det berikar livet.Vikings Toys vision är att bidra med lekfullhet till alla barn runt om i världen!

Leksaksgrossist

Våra leksaker säljs genom ett globalt nätverk av distributörer och grossister i cirka 50 länder. Om du som läser detta själv är återförsäljare som vill börja sälja Viking Toys, vänligen kontakta vår distributör eller grossist i ditt land. Vi letar kontinuerligt efter nya återförsäljare som vill vara med och bygga en hållbar framtid med Viking Toys. Följ med du också på vår resa för att göra världen säkrare och lekfullare!
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *