VIKING TOYS PRESENTGUIDE

 

På Viking Toys tror vi på hållbar konsumtion och har därför utvecklat leksaker av hög kvalitet som kan följa med barnet länge. Leksakerna uppmuntrar till fri lek och har ofta flera användningsområden. Ser man till barns utveckling och vilka lekar de brukar uppskatta när de växer vill vi nu presentera några förslag på leksaker som passar extra bra i åldern 1-5 år. Givetvis är alla Viking Toys leksaker helt giftfria och tillverkade av livsmedelsklassade material.

Leksaker 1 år

För barn i 1-årsåldern är det pedagogiska leksaker, designade för stimulerande och utvecklande lek som står i centrum. Några förslag på leksaker som passar barn i 1-årsåldern är våra minibåtar som underhåller under tiden i badet och de mjuka och fantasifulla fordonen som passar barnens händer och kan följa med ut i sandlådan. Blir de smutsiga är det bara att stoppa dem i diskmaskinen och så kan de följa med in på barnets rum igen.
Cute Cars Mamma & Baby Katt
Cute Cars Mamma & Baby Katt

Cute Cars Mamma & Baby Katt

Art. nr: 81050LL-K
89,00 kr
st
Ecoline Miniknubbisar 7-pack
Ecoline Miniknubbisar 7-pack

Ecoline Miniknubbisar 7-pack

Art. nr: 20-1129LL
209,00 kr
st

Leksaker 2 år

När barnet är i 2-årsåldern utvecklas talet och fantasin i raketfart. I denna åldern är det bra med leksaker som låter barnets kreativitet styra leken. Våra åkleksaker Cute riders uppmuntrar till rörelse och är otroligt populära, liksom plockbilarna med klossar i olika former och safarijeepen med olika djungeldjur. Vi vill också lyfta fram de nya Hearts-fordonen i milda pastellfärger som är tillverkade av miljövänligt och förnybart material.
Hearts Fordon
Hearts Fordon

Hearts Fordon

Art. nr: 20-9040LL
99,00 kr
st

Leksaker 3 år

När barnet är i 3-årsåldern befinner det sig mitt i den språkliga utvecklingen och har så smått börjat leka olika rollekar. Låt barnet sköta vattningen av de nysådda grödorna med Ecoline setet med vattenkanna eller duka upp till middagsbjudning för gosedjuren med vår Ecoline-servis. Kanske vill du överraska den blivande 3-åringen med vårt storsäljande leksaksgarage eller hamnen som bjuder in till massor av spännande vattenlek?

Inga produkter hittades

Leksaker 4 år

Barn i 4-årsåldern leker fortsatt gärna rollekar och uppskattar även att leka med olika fordon. Med vårt lekset Stockholm kan barnet med hjälp av fantasin skapa sin egen drömstad och garaget To Go packas enkelt ihop i den tillhörande lådan när leken är färdig och är även perfekt att ta med på resan. Våra stora Hearts-fordon som mäter hela 24 cm är också väldigt omtyckta liksom sandformarna med vilka barnet kan baka fantastiska sandkakor.
Hearts Stor Lastbil
Hearts Stor Lastbil

Hearts Stor Lastbil

Art. nr: 20-9110LL
189,00 kr
st

Leksaker 5 år

I 5-årsåldern har ofta nyfikenheten för bokstäver och siffror väckts och barnet har börjat spela spel med sina kompisar. Även den skapande och kreativa leken står i centrum. Vår Viking Toys klocka hjälper ditt barn att förstå den numeriska ordningen med nummer som kan tas bort och olika former som gör det lätt för barnet att placera dem rätt. Grodspelet med tillhörande matta ger barnet många roliga lek- och lärmöjligheter och våra sand- och vattenleksaker är uppskattade även högre upp i åldrarna. För vilket barn tackar nej till lek med solvarm sand och plaskande vatten?
Viking Toys Klocka
Viking Toys Klocka

Viking Toys Klocka

Art. nr: 81108LL
249,00 kr
st