MÅNADENS LEKSAK: ECOLINE JUMBO FÄRJA

 

Vattenlek brukar vara många barns favorit. Det är inte svårt att förstå varför. Genom att plaska och skvätta får barnet utforska flera sinnen och sedan är det ju också ganska roligt att bli blöt. Månadens leksak har flera användningsområden och passar extra bra att använda i vattnet. Vi törs lova att den blir barnets nya favorit!

Skepp ohoj, vilket barn tackar nej till att bli kapten på en båt? Det kan bli verklighet med leksaksbåten Ecoline Jumbo Färja! Den måter hela 30 cm och har både hjul och ett snöre, vilket gör att det går att dra den efter sig såväl på land som i vattnet. Med färjan följer även två resenärer sugna på att andas havsluft och två bilar som ni kan göra små utflykter med när ni lagt till i närmsta hamn.

Leksaken ingår i vår Ecoline-kollektion och är gjord av hållbar och miljövänlig sockerrörsplast. Den har mjuka och runda former och ljuvliga dova pastellfärger. Den tål att lekas med i generationer och är dessutom 100% diskmaskinssäker. I leksetet ingår 1 färja, 2 figurer och 2 fordon.

 

Ecoline Jumbo Färja
Ecoline Jumbo Färja

Ecoline Jumbo Färja

Art. nr: 20-81098LL
389,00 kr
st