VÄLKOMMEN!

 

Visste du att Viking Toys startades för över 45 år sedan i småländska Torsås och än idag är ett familjeföretag med samma anda och fokus! 

Vi tillverkar slitstarka kvalitetsleksaker för barn mellan 1-5 år med kärlek. Vårt motto är hållbar lek av högsta kvalité och vårt mål är att våra leksaker ska bjuda in till en kreativ lek som gör lärandet lätt. Vår filosofi kan enkelt sammanfattas i 5 S: Safe (säkra leksaker), Soft (mjuka leksaker), Strong (tåliga leksaker), Simple (enkla leksaker) och Silent (tysta leksaker). Säkerhet och kvalitet äventyras aldrig. Det var sant vid start år 1974 och är det än idag.

Vi hoppas att du på vår nya hemsida finner inspiration, nyttig information och framför allt leksaker som kommer att uppskattas av ditt barn samt hålla i generationer! Med denna nya hemsida presenterar vi Viking Toys 2.0, samma motto och mål, samma familjekänsla nu bara med ett mer modernt utseende!

För tips, råd, inspiration, frågor eller annat så är du varmt välkommen att kontakta oss via e-post (support@vikingtoys.se), telefon eller sociala medier (Instagram & Facebook).

LÅT LEKEN BÖRJA!