JULKLAPPSTIPS

 

Mmm, nu börjar vi på riktigt att känna doften av lussekatter och pepparkakor! Inte konstigt, för julen är snart här! 

Vi gissar på att du har klickat dig hit för att du vill ge ett barn i din närhet en julklapp och behöver inspiration? Klart att vi ska hjälpa dig! Låt oss föreslår några riktigt fina paket med stort lekvärde!

1. Vårt lekset Torsås! I detta härliga lekset finns naturen precis runt hörnet och barnet får prova på livet på en liten ort. Det sporrar verkligen små pojkar och flickor att använda sin fantasi, utveckla sin linjära och narrativa tankeförmåga genom rollspel samt berättande. Setet uppmuntrar också grupplek och hjälper unga barn att utveckla viktiga sociala färdigheter genom lek.

2. Kanske har ditt barn önskat sig en egen hund i julklapp? Låt oss då föreslå vår Cute Rider Hund, en åkleksak som är en riktig trogen följeslagare till alla barn som önskar sig en hundkompis. Finns i sju olika djurmodeller. Det bästa med denna leksak? Hjulen är tysta och fullt svängbara (360°) dessutom finns den en förvaringsbox under sitsen. 

3. Är du ute efter ett lite mer miljövänligt alternativ? Då ska du spana in vår Ecoline-serie. Alla leksaker i den serien är tillverkad av ett biobaserat material som är framställt av sockerrör, en förnybar och miljösnäll råvara. En av de mest populära leksakerna i Ecoline-serien är vår Ecoline Jumbo Brandbil. Den här brandbilen är hela 28 cm lång och perfekt för den unga brandmannen då den kommer att främja dennes kreativa förmåga. Dessutom planterar vi ett träd för varje såld Ecoline Jumbo-leksak. 

Känns ingen av dessa leksaker rätt för just barnet som du har i åtanke? Kontakta oss via e-post (support@vikingtoys.se), telefon eller sociala medier (Instagram & Facebook) och berätta mer om barnet i fråga så ska vi hjälpa dig!

Lekset Torsås
Lekset Torsås

Lekset Torsås

Art. nr: 5585LL
379,00 kr
st
Cute Rider Hund
Cute Rider Hund

Cute Rider Hund

Art. nr: 81974LL
729,00 kr
st
Ecoline Jumbo Brandbil
Ecoline Jumbo Brandbil

Ecoline Jumbo Brandbil

Art. nr: 20-81251LL
299,00 kr
st