Re:line Knubbisar 3-pack

Letar du efter en ny bil? Då har du kommit rätt! Våra Knubbisar är det självklara valet när det kommer till komfort och design.

Artikelnr: 30-1149LL
Inkl. moms:
135,00 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Letar du efter en ny bil? Då har du kommit rätt! Våra Knubbisar är det självklara valet när det kommer till komfort och design. Och miljötänk förstås! Materialet är såklart återvinningsbart och lovar många års hållbar körning. Och bränslet är det miljövänligaste på marknaden – högoktanig lek blandat med massor av fantasi! 

  Den här leksaken ingår i vår Re:line-serie, vilket betyder att den är tillverkad av 100% återvunnen plast. På detta sätt förhindrar vi att plastavfall hamnar på soptippar eller i våra hav. Leksakerna har samma höga standard och kvalitet som alla våra andra leksakskollektioner och är dessutom helt återvinningsbara.

  Resan för hållbar och etisk produktion är en resa vi alla behöver göra. Det är en gruppinsats! Vi vet att det tar tid men vi vet också att alla kan göra sin del. Re:line är resultatet av fortsatt lärande och hårt arbete. Detta är bara början!

  Alla våra leksaker är svenskdesignade och 100% diskmaskinsvänliga.

 • Specifikation
  Storlek, Cm 10
  Material Återvunnen plast
  EAN Nr 7317673011497
 • Fråga om produkt