Re:line Sköldpadda

Ditt barn kommer fullständigt älska vår ljuvliga dragleksak Re:line Sköldpadda som följer barnet överallt! Under promenaden med sköldpaddan utvecklar barnet sin motorik och koordinationsförmåga samtidigt som balansen tränas.

Artikelnr: 30-81330LL
Inkl. moms:
199,00 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Ditt barn kommer fullständigt älska vår ljuvliga dragleksak Re:line Sköldpadda som följer barnet överallt! Under promenaden med sköldpaddan utvecklar barnet sin motorik och koordinationsförmåga samtidigt som balansen tränas. Långsam? Nej då! Sköldpaddan är lika snabb som barnet som drar honom. Han kan vara hur snabb som helst! Och hans huvud guppar glatt upp och ner i takt med att han rör sig. Sköldpaddan mäter 25 cm och är också en härlig inredningsdetalj i barnets rum med sina underbara dova pastellfärger.

  Den här leksaken ingår i vår Re:line-serie, vilket betyder att den är tillverkad av 100% återvunnen plast. På detta sätt förhindrar vi att plastavfall hamnar på soptippar eller i våra hav. Leksakerna har samma höga standard och kvalitet som alla våra andra leksakskollektioner och är dessutom helt återvinningsbara.

  Resan för hållbar och etisk produktion är en resa vi alla behöver göra. Det är en gruppinsats! Vi vet att det tar tid men vi vet också att alla kan göra sin del. Re:line är resultatet av fortsatt lärande och hårt arbete. Detta är bara början!

  Alla våra leksaker är svenskdesignade och 100% diskmaskinsvänliga.

 • Specifikation
  Storlek, Cm 25
  Material Återvunnen plast
  EAN Nr 7317673813305
 • Fråga om produkt