Re:line Stort garage, 2 våningar

Vårt stora leksaksgarage i 2 våningar är ett stort lekset som innehåller allt barn behöver för fantasifull lek! Kör bilarna runt vägen och på de olika våningarna i parkeringshuset.

Artikelnr: 30-5502LL
Inkl. moms:
899,00 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Vårt stora leksaksgarage i 2 våningar är ett stort lekset som innehåller allt barn behöver för fantasifull lek! Kör bilarna runt vägen och på de olika våningarna i parkeringshuset. Ta hissen upp och ner eller flyg iväg i helikoptern. På första våningen finns en biltvätt och en bensinstation. Personalen hjälper dig gärna! Gå ner för rampen eller ta trappan. Och på helikopterplattan på taket väntar helikoptern för att ge dig en storslagen rundtur. I setet ingår 1 tvåvåningsgarage med trappa, vägbitar, 2 fordon, 1 helikopter och 3 figurer.

  Den här leksaken ingår i vår Re:line-serie, vilket betyder att den är tillverkad av 100% återvunnen plast. På detta sätt förhindrar vi att plastavfall hamnar på soptippar eller i våra hav. Leksakerna har samma höga standard och kvalitet som alla våra andra leksakskollektioner och är dessutom helt återvinningsbara.

  Resan för hållbar och etisk produktion är en resa vi alla behöver göra. Det är en gruppinsats! Vi vet att det tar tid men vi vet också att alla kan göra sin del. Re:line är resultatet av fortsatt lärande och hårt arbete. Detta är bara början!

  Alla våra leksaker är svenskdesignade och 100% diskmaskinsvänliga.

 • Specifikation
  Material Återvunnen plast
  Antal i förpackning 1
  EAN Nr 7317673055026
 • Fråga om produkt